Branches - Kooiker Logistiek B.V.

BRANCHES

Transport, opslag & distributie zijn een essentieel onderdeel van uw bedrijf. Logistieke opdrachten vragen om kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Denk aan uw planning, optimalisatie van voorraad, beheersing van kosten, wet- en regelgeving, planning en organisatie.

Bij Kooiker Logistiek weten we dat maar al te goed. Ons team van specialisten hebben door de jaren heen aangetoond deskundigheid en ervaring in huis te hebben. Als bedrijf hebben we, naast transport, ons gespecialiseerd als een full service dienstverlener in logistiek, opslag & distributie.

Met bijna 100 jaar ervaring staan bij Kooiker Logistiek de klantvraag en -behoefte altijd centraal. En vanaf het begin is het persoonlijk contact met de klant behouden. Persoonlijk contact levert een belangrijke bijdrage aan duidelijkheid, samenwerken en het overtreffen van verwachtingen.

Niet voor niets is onze slogan ‘Daar kunt u op rekenen’. Wij prikkelen onszelf om onze ambities waar te maken. En naast het leveren van maatwerk, deskundigheid en ervaring heerst er een heuse hands on mentaliteit.

Kooiker Logistiek is actief in de volgende branches: