Distributie - Kooiker Logistiek B.V.

Distributie

Distributie is de laatste fase van het logistieke proces , inclusief het finale transport naar de eindgebruiker. Transport vindt in de logistieke keten ook eerder plaats, bijvoorbeeld bij de aanvoer van grondstoffen of halffabricaten. En is er transport nodig tussen diverse op- en overslagpunten in het proces. Alles wat gebeurt tussen voorraad eindproduct en afleveren bij de eindgebruiker valt onder het begrip distributie. Dat begint bij order verzamelen, het klaarmaken van een order voor een specifieke klant.

Dedicated distributie realiseren wij voor uw bedrijf op een voortreffelijke wijze uit. Chauffeur en transportmiddelen zijn een verlengstuk van uw bedrijf. Het transport wordt uitgevoerd in uw huisstijl. En de chauffeur handelt als een van uw medewerkers. Zo profiteert u van een full service dienstverlener eĢn is service uw service.

Door de hoge efficiency koppelen we kwaliteit aan concurrerende tarieven. Onze transportvloot bestaat uit ruim 100 verschillende vrachtwagencombinaties.

BRC Storage & DistributionĀ gecertificeerd

Kooiker Logistiek is een waardige dienstverlener voor opslag en handling van food producten. Middels een zeer compleet Warehouse managementsysteem (WMS systeem) kan men de producten exact traceren. Food-producten zijn bij ons in goede handen en kwaliteit is gegarandeerd.