Werken bij - Kooiker Logistiek

Kom jij bij ons werken aan je carrière in de logistiek?

Kooiker Logistiek staat voor ambitie in logistiek en het bieden van de beste kwaliteit. Als Full-Service dienstverlener op het gebied van Transport, Warehousing & Distributie uitblinken. Voortdurend werken aan procesverbeteringen en innovatieve ontwikkelingen met als doel de klant meerwaarde te bieden met de allerbeste service en kwaliteit op logistiek gebied.

Om dit waar te maken beschikken we over een brede dienstverlening, professionele medewerkers, een dynamische en moderne bedrijfsomgeving, uitstekend materiaal en staan we altijd open voor nieuwe uitdagingen.


Vacatures   Al onze actuele vacatures in een overzicht


Charters gezocht   Ben jij actief als charter en op zoek naar een aanvulling op je eigen werk?


Open Sollicitatie   Geen vacature gevonden? Stuur een open sollicitatie met jouw voorkeur


Vacature Alert   Nooit meer een vacature missen? Meld je aan voor de Alert!


Stage / Opleiding   Stagelopen of werkervaring opdoen bij in de logistiek?


Ruimte voor ontwikkeling

Als full-service logistiek dienstverlener verwacht je goede basisvaardigheden van je medewerkers. Maar markten en marktomstandigheden zijn voortdurend in ontwikkeling. Om die reden bieden wij al onze werknemers diverse mogelijkheden om zich, door middel van opleidingen, cursussen en trainingen te blijven ontwikkelen. Dit is belangrijk omdat we continu een vooraanstaande rol in transport, warehousing en distributie willen blijven spelen en samen willen doorgroeien.

Deel deze pagina:Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin