Werken bij - Kooiker Logistiek

 

Word jij onze nieuwe toprijder?

Ben je al chauffeur en kom je met jouw ervaring en beste stuurmanskunst ons team versterken? Bij ons nooit een saaie dag en geen dag gelijk. Jij brengt je vrachtwagen vlot, precies en soepel op de plek van bestemming. Maar je wilt wel graag je eigen werkweek bepalen? Wij bieden je heel veel mogelijkheden en soorten werk, aantal uren en werkdagen. Zoals fulltime, parttime, bijbaan, zaterdag en/of zondag en meer. Je rijdt altijd op een goed uitgeruste en recente vrachtwagen en verdient een prima salaris.

Aanmelden

Ander logistiek talent

Werk jij liever aan je carrière in een van onze warehouses, in de garage, op kantoor of in de planning. In vaste dienst, parttime, zoek je een bijbaan of stage. Met jouw inzet houden we de hele logistieke naar wens en soepel verlopen en brengen continu verbeteringen aan.

Heb jij logistiek talent? Kijk tussen onze vacatures en solliciteer, stuur een open sollicitatie of meld je aan voor een stage of onze vacature alert.


Vacatures   Al onze actuele vacatures in een overzicht.


Open Sollicitatie   Geen vacature gevonden? Stuur een open sollicitatie met jouw voorkeur.


Vacature Alert   Nooit meer een vacature missen? Meld je aan voor de Alert!


Stage / Opleiding   Stagelopen of werkervaring opdoen bij in de logistiek?


Ruimte voor ontwikkeling

Als full-service logistiek dienstverlener verwacht je goede basisvaardigheden van je medewerkers. Maar markten en marktomstandigheden zijn voortdurend in ontwikkeling. Om die reden bieden wij al onze werknemers diverse mogelijkheden om zich, door middel van opleidingen, cursussen en trainingen te blijven ontwikkelen. Dit is belangrijk omdat we continu een vooraanstaande rol in transport, warehousing en distributie willen blijven spelen en samen willen doorgroeien.

Informeer naar jouw mogelijkheden

Wil je graag werken in de dynamiek van logistiek. Rijden op een vrachtwagen, internationaal of in de buurt, monteur zijn om onze vrachtwagens optimaal ‘on the road’ te houden, werken op de planning of in een van onze warehouses? Er zijn volop mogelijkheden en kansen in onze bedrijven om te laten zien wat jij in huis hebt.

Meer weten? Neem dan gewoon contact op met Rita Rinkema (HRM). Je kunt haar mailen via r.rinkema@kooikerlogistiek.nl of je belt Rita op telefoonnummer 0566 – 62 97 09.