Werken bij - Kooiker Logistiek B.V.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je chauffeur en kom je met jouw ervaring en beste stuurmanskunst ons team versterken? Bij ons nooit een saaie dag en geen dag gelijk. Jij brengt je vrachtwagen vlot, precies en soepel op de plek van bestemming. Wij bieden je heel veel mogelijkheden en soorten werk, aantal uren en werkdagen. Zoals fulltime, parttime, bijbaan, zaterdag en/of zondag en meer. Je rijdt altijd op een goed uitgeruste en recente vrachtwagen en verdient een prima salaris.

Of werk jij liever aan je carrière in een van onze warehouses, in de garage, op kantoor of in de planning? In vaste dienst, parttime, een bijbaan of stage?

Kijk gauw tussen onze vacatures en solliciteer, stuur een open sollicitatie of meld je aan voor een stage.


Vacatures    Hier vind je al onze actuele vacatures in een overzicht.


Open sollicitatie    Geen vacature gevonden? Stuur een open sollicitatie met jouw voorkeur.


Stage / Opleiding    Wil je komen stagelopen of werkervaring opdoen ons?


Ruimte voor ontwikkeling

Als full-service logistiek dienstverlener verwacht je goede basisvaardigheden van je medewerkers. Maar markten en marktomstandigheden zijn voortdurend in ontwikkeling. Om die reden bieden wij al onze werknemers diverse mogelijkheden om zich, door middel van opleidingen, cursussen en trainingen te blijven ontwikkelen. Dit is belangrijk omdat we continu een vooraanstaande rol in transport, warehousing en distributie willen blijven spelen en samen willen doorgroeien.

Informeer naar jouw mogelijkheden

Wil je graag werken in de dynamiek van logistiek? Rijden op een vrachtwagen, internationaal of in de buurt, monteur zijn om onze vrachtwagens optimaal ‘on the road’ te houden, werken op de planning of in één van onze warehouses? Er zijn volop mogelijkheden en kansen in onze bedrijven om te laten zien wat jij in huis hebt.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze HR-afdeling. Je kunt ons mailen via vacature@kooikerlogistiek.nl of bellen op 0566 – 62 97 00.