Vacatures - Kooiker Logistiek

Vacatures

Kooiker Logistiek en haar dochterondernemingen zijn flink in ontwikkeling, de afgelopen jaren flink gegroeid en willen de komende jaren doorgroeien. Wij hebben een verscheidenheid in leuke en uitdagende vacatures om in te kunnen springen op de groei en wensen van onze opdrachtgevers. Ben jij toe aan een full-service werkgever in transport en logistiek die jou persoonlijk kent? Met je meedenkt en investeert in jouw toekomst?


Customer Service Medewerker (40 uur ) M/V Meppel

WIL JIJ AAN DE SLAG ALS CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER?
Als Customer Service medewerker bij Althuisius Opslag B.V. ben jij verantwoordelijk voor de contacten met onze klant en de vervoerders van het distributiecentrum in Meppel, ook kan het voorkomen dat vergelijkbare werkzaamheden incidenteel voor ons warehouse in Heerenveen of Leeuwarden uitgevoerd dienen te worden.

Meer informatie


Transportplanner Benelux (M/V) Brant Visser en Zonen B.V.

WIL JIJ AAN DE SLAG ALS TRANSPORTPLANNER BENELUX?
Als transportplanner Benelux wordt je ingezet in de Benelux planning en ben je verantwoordelijk voor het maken van een optimale planning en het instrueren en begeleiden van chauffeurs met als doel een zo efficiƫnt mogelijke inzet van personeel en materieel.

Meer informatie


Chauffeur CE (M/V) Kooiker Distributie B.V.

WIL JIJ AAN DE SLAG ALS CHAUFFEUR C / CE?
Als chauffeur C / CE zorg jij voor een correcte en tijdige levering van goederen. Je draagt zorg voor het laden, vervoeren en lossen van goederen met behulp van (koel) bakwagens en trekkers – opleggers.

Meer informatie


Chauffeur CE (M/V) Althuisius Logistics B.V.

WIL JIJ AAN DE SLAG ALS CHAUFFEUR CE?
Als chauffeur CE zorg jij voor een correcte en tijdige levering van goederen. Je draagt zorg voor het laden, vervoeren en lossen van goederen. Je dagelijkse ritten zijn hoofdzakelijk van en naar onze locaties in Leeuwarden, Franeker, Grou en Meppel.

Meer informatie


Meewerkend Voorman (5 Ploegendienst ) M/V

WIL JIJ AAN DE SLAG ALS MEEWERKEND VOORMAN?
Als meewerkend voorman kom jij ons team in Meppel versterken. Jij zorgt dat het logistieke proces zo soepel mogelijk verloopt.

Meer informatie


Logistieke Medewerker(s) (40 uur ) M/V

WIL JIJ AAN DE SLAG ALS LOGISTIEK MEDEWERKER?
Als logistiek medewerker kom jij ons team in Leeuwarden en Meppel te versterken. Als Logistiek Medewerker bij Althuisius Opslag B.V. zorg jij ervoor dat goederen op het juiste moment op de juiste plaats komen. Je draagt zorg voor het in ontvangst nemen, controle van de binnengekomen goederen en uitvoering geven aan loods werkzaamheden.

Meer informatie


Open sollicitaties kunt u sturen naar vacature@kooikerlogistiek.nl onder vermelding van Open sollicitatie.

Vragen of meer weten?

Neem voor vragen over deze vacature(s) contact op met Klaas de Boer, functionaris werving en selectie bij Kooiker Logistiek. Telefonisch bereikbaar via (0566) 62 97 04 of mail via vacature@kooikerlogistiek.nl

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Share this page:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter