Transportplanner Benelux Brant Visser en Zonen B.V. - Kooiker Logistiek

Transportplanner Benelux (fulltime) M/V

Brant Visser en Zonen B.V. onderdeel van Kooiker Logistiek, is flink in ontwikkeling en de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid en wil de komende jaren doorgroeien. Daarom zijn wij op zoek naar een fulltime Transportplanner Benelux.

Wil jij graag werken voor een grote Logistiek Dienstverlener en ligt jouw passie bij het verder professionaliseren en uitvoering geven aan de dagelijkse planning van de binnenlandse en buitenlandse activiteiten? Lees dan snel verder!

Wij zoeken

Als planner wordt je ingezet in de Benelux planning en ben je verantwoordelijk voor het maken van een optimale planning en het instrueren en begeleiden van chauffeurs met als doel een zo efficiënt mogelijke inzet van personeel en materieel. Om dit te kunnen realiseren zul je intensief samenwerken met de collega’s van de export- en retourplanning. De aanname van orders en communicatie met klanten verloopt via de customerservice. Voorts signaleer je knelpunten en draag je bij aan het proces van continue verbetering.
Herken je je hierin lees dan snel verder!

Werkzaamheden:

• Je plant op zorgvuldige en efficiënte wijze de zendingen die door een groeiend aantal opdrachtgevers aan ons bedrijf wordt toevertrouwd;
• Je geeft leiding aan een groep gemotiveerde chauffeurs;
• Je communiceert dagelijks met opdrachtgevers, chauffeurs en andere relaties;
• Je lost problemen op die zich tijdens of na het transport voordoen;
• Je zoekt naar retourladingen.

De geschikte Transportplanner Benelux heeft:

• Leidinggevende capaciteiten;
• Een hand-on mentaliteit, flexibele instelling;
• Kennis van ICT toepassingen zoals MS Office, TMS en Routeplanning;
• Spreekt naast Nederlands ook goed Engels of Duits;
• Een klantgerichte instelling en denkt in oplossingen;
• Je bent flexibel, collegiaal en stressbestendig;

Wij bieden

Een uitdagende functie waarbij je binnen een nieuwe werkomgeving een bijdrage kunt leveren aan een optimaal lopend proces. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en diverse opleidingsmogelijkheden.
De ondernemingen van Kooiker Logistiek werken zelfstandig in de markt. Binnen de groep combineren we kennis, flexibiliteit en kracht. De groep verzorgt transport, distributie en opslag binnen Europa.

Solliciteren of meer weten?​

Mail dan je motivatie samen met je curriculum vitae (CV) o.v.v. ‘Vacature Transportplanner Benelux’ t.a.v. werving en selectie via vacature@kooikerlogistiek.nl

Neem voor vragen over deze vacature contact op met J.M. Visser, bereikbaar via (0513) 727 022 of mail via vacature@kooikerlogistiek.nl

Stuur e-mail Download Vacature PDF

Acquisitie naar aanleiding van onze vacature wordt niet op prijs gesteld.