Dedicated Transport - Kooiker Logistiek B.V.

Dedicated Transport

Steeds meer bedrijven denken erover hun transport en andere logistieke activiteiten uit te besteden aan ervaren logistieke dienstverleners. Bedrijven kunnen efficiënter werken en met focus bezig zijn met de kernactiviteiten van hun bedrijf.

Kooiker Logistiek is een full-service dienstverlener in transport en logistiek. Onze passie is het verzorgen van uw transport, distributie, opslag, overslag en handling. U kunt uw transport uitbesteden en toch herkenbaar blijven rijden in de eigen bedrijfskleuren en huisstijl? Dat kan allemaal, zonder te investeren in een eigen wagenpark, personeel en opleidingen.

Klanten waar wij al een (dedicated) vervoersoplossing leveren, zijn onder andere: Suez, FrieslandCampina, Sligro, PostNL, Heineken en Huhtamaki.

Vaste of flexibele behoefte aan transport

U kunt onze wagens en personeel inzetten op uw (mogelijk wisselende) behoefte aan transport. Op de momenten dat het nodig is maakt u gebruik van onze diensten.

Efficiënt en voordelig

Wij werken met vast, goed en gecertificeerd personeel. We maken duidelijk afspraken waardoor u vooraf weet waar u aan toe bent. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en bespaart u op uw logistieke proces.

Gehele logistieke proces uit handen

Bovendien kunnen wij u alle logistieke zorgen uit handen nemen en bieden maatwerk aan opdrachtgevers met bijvoorbeeld opslag, dedicated transport, dedicated distributie, flexibele transportbehoefte en meer. U heeft uw specifieke wensen en/of omstandigheden. Om die reden bieden wij u op maat gemaakte logistieke concepten, die wij op excellente wijze uitvoeren.

Geïnteresseerd in maatwerk in transport en logistiek?

Laten we samen uw logistieke uitdaging analyseren en zoeken naar een oplossing die past bij uw bedrijf. Neem, voor een persoonlijk advies of het maken van een afspraak, contact op met:

Jorne Hornstra / Directeur / Bel 0566 – 62 97 00 of mail j.hornstra@kooikerlogistiek.nl

René Visser / Directeur / Bel 06 – 30 38 21 51 of mail r.visser@kooikerlogistiek.nl

Of bekijk onze speciale brochure: Open brochure